Categorie: Tags: ,

Onder het moto het oog wil ook wat hebben we ons deze keer laten verleiden door de verpakking. Elk flesje van de Rügener Insel Brauere wordt zorgvuldig ingepakt in een een papieren verpakking.

Ieder bier van de Insel Brauerei wordt gehopt met natuurlijke hopbellen, vergist met 2 gistsoorten in lage, open gistkuipen, wordt ongefilterd op fles afgevuld en heeft navergisting op fles.

Bij Albert Heijn hadden ze enkel nog de Dubbel en de Trippel voorradig, vandaar dat we er slechts 2 geprobeerd hebben.

Baltic Dubbel

(3 klantbeoordelingen)
Alcoholpercentage

8.5 %

Bierstijl

Brouwerij

Inhoud fles

33 cl

Land van herkomst

3 reviews for Baltic Dubbel

 1. Je beoordeling wacht op goedkeuring

  Keflex And Conception

 2. Je beoordeling wacht op goedkeuring

  Dosis Kamagra Jelly

 3. Je beoordeling wacht op goedkeuring

  Propescia For Sale

 4. Je beoordeling wacht op goedkeuring

  Buy Propecia 84

 5. Je beoordeling wacht op goedkeuring

  Medicina Levitra

 6. Je beoordeling wacht op goedkeuring

  Premarin

 7. Biondi Marin

  Het leuke aan deze biertjes is dat ze in een mooie verpakking zitten. Dit maakt het extra aantrekkelijk om deze aan te kopen. De Baltic dubbel is mijn favoriete van deze twee. Ik ben geen fan van donkere biertjes maar deze valt echt in de smaak. Aangezien je dit bier moet drinken op 16°C doet hij me denken aan een rode wijn.

 8. Leander Vertenten

  Het speciale aan deze biertjes zoals Yentl al zei is dat deze op een temperatuur van 16 graden worden geserveerd. Dit is heel uniek want vaak worden bieren op een lagere temperatuur gepresenteerd. Mijn eerste indruk is wel dat je veel meer smaken proeft maar door de temperatuur waarop het bier gedronken wordt, lijkt het ook veel zwaarder. De smaken waren zeer uiteenlopend en normaal ben ik een voorstander van triple bieren maar eigenlijk vond ik de dubbel beter smaken. Veel meer smaak maar ook zachter. De lage score komt door de temperatuur waarop het bier moet geserveerd worden maar dit moet je gewoon worden.

 9. Yentl Geldmeyer

  Het unieke aan de baltic biertjes is dat ze op een iets warmere temperatuur mogen gedronken worden (16°C) omdat de smaken dan pas volledig tot hun recht komen.
  Ik ben zelf meer fan van (ver)frisse(nde) biertjes, maar toch konden de smaken me bekoren.
  Vooral de wijnachtige smaak van deze dubbel bleef me wel bij.

Add a review

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *