Categorie: Tags: , ,

Cornet is een krachtig blond bier van hoge gisting. Het bier is vernoemd naar Theodoor Cornet die in 1686 bier brouwde voor een kasteel. Het bier werd bewaard in eikenhouten vaatjes. Hierdoor krijgt het bier zijn unieke smaak met een lichte vanilletoets. Het oog wilt ook wat zegt men steeds en daar heeft Cornet ook aan gedacht. Het bier wordt geschonken in een zeer mooi glas met in de steel van het glas een ijzeren helm van een ridder. Proeven maar!

Cornet Oaked

(3 klantbeoordelingen)
Alcoholpercentage

8.5 %

Bierstijl

,

Brouwerij

Inhoud fles

33 cl, 75 cl

Land van herkomst

3 reviews for Cornet Oaked

  1. Joeri Van Everbroeck

    Cornet, naar mijn mening een heerlijk zwaar blond bier. Een zeer goed evenwicht tussen de bitterheid en de zachte vanillesmaak die het bier verkrijgt door het gebruik van eikenhouten snippers tijdens het brouwproces. Wanneer je naar het flesje, het glas en het logo kijkt straalt Cornet kracht uit. ‘Het bier voor ridders van de goede smaak’. Zeker een aanrader!

  2. Yentl Geldmeyer

    Eén van de lekkerste zware blonde biertjes. Een mooi evenwicht tussen de fruitige smaak van de gist en de vanillesmaak die Cornet bezit. In de afdronk zit er een lichte bitterheid die ook mooi samengaat met die vanillesmaak. Het eerste van de vele Cornet-biertjes deze zomer! 🙂

  3. Leander Vertenten

    Ik vind dit bier echt zeer lekker en drink het nog niet zo lang. De mensen die ik kan overtuigen om het eens te proberen vinden het ook een lekker biertje. Het is blond en iets zwaarder dus echt een biertje om rustig op een terrasje te drinken en te genieten van het zonnetje. Hopelijk is de zon er snel!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *