Categorie: Tags: ,

Vicaris Tripel, het 1e bier van Brouwerij Dilewyns,  is een zacht bier met een fruitige toets. Het bier is niet uitgesproken bitter en niet overdreven zoet, waardoor het zeer toegankelijk is voor zowel de geoefende als de niet-geoefende bierliefhebber. De heerlijke afdronk is het resultaat van een rijke hop- en moutsmaak.

Vicaris Tripel

(3 klantbeoordelingen)
Alcoholpercentage

8.5 %

Bierstijl

Brouwerij

Land van herkomst

Inhoud fles

33 cl

3 reviews for Vicaris Tripel

 1. Leander Vertenten

  Vicaris is een tripel bier en dan ben ik steeds in mijn nopjes! Ik drink heel graag tripels en deze kan me wel bekoren. Door zijn zachte smaak zie ik dit bier wel bij veel mensen in de smaak vallen.

 2. Biondi Marin

  De geur van het biertje is een verrassing. Hij ruikt zeer fruitig wat je niet direct van een tripel verwacht. Het bier is donkerder dan andere tripel bieren. De smaak van het bier zit goed. De eerste indruk was fruitig met een lichte zure toets. Of ik dit biertje zou bestellen op een terras? Ja! Het is een aanrader voor tripel drinkers!

 3. Yentl Geldmeyer

  Deze (zeer troebele) tripel kon me bekoren door zijn zachte smaak.
  Het heeft een zeer aangename eerste geur. Het heeft verschillende fruit tonen zoals peer en appel. Het is niet de meest typische tripel, maar het is zeker eentje die ik nog zal bestellen.

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *